Over ons

009_8000Welkom op mijn website!

Mijn naam is VĂ©ronique Bruijnzeels.

Samen met mijn echtgenoot Pascal en onze hondjes woon ik in Maastricht, parel van het Limburgse land en toegangspoort tot het prachtige Heuvelland. Via een familielid maakte ik jaren geleden voor het eerst kennis met de Cavalier King Charles Spaniel. Ik was meteen onder de indruk van dit lieve en vrolijke ras. Toen mijn echtgenoot en ik besloten om een hond in ons gezin op te nemen, was ook meteen duidelijk dat het een cavaliertje zou worden.

Met de komst van onze hondjes is ook een passie ontstaan voor de cavaliertjes, ze zijn een onderdeel van ons gezin. Regelmatig nemen we deel aan een hondententoonstelling. Uit liefde voor en om een bijdrage te leveren aan verbetering van het ras hebben we besloten om in de toekomst zo nu en dan een nestje te gaan fokken.

Sinds 27 januari 2015 staat mijn kennel, Maple Manor, geregistreerd bij de Raad van Beheer. De pupjes zullen gefokt worden volgens het fokreglement van de Cavalier Club Nederland en de regels van de Raad van Beheer.

Tevens ben ik in het bezit van het diploma Basiscursus Fokken & Houden van honden (BFH) en het diploma Voortgezette Kynologische Kennis (VKK).

 

 

 

 

 

 

 

 

Graag nodig ik u dan ook uit om eens verder op mijn website te kijken. Veel plezier !!